spökstall

hejsan. har nyss kommit hem från stallet, var där från klockan tolv till åtta, så jag är as trött..fixade allt i stallet när vi kom dit, släppte ut hästarna i skolbacken och så gjorde vi ordning Emmy och Sabin till ponnyridning. Sen red jag och Sofie Punsch lite (inte sammtidigt hehe), båda två lyckades åka av också, lyckat. Hade Chocken på lektion sen också, vi hoppade och han var seg. men ett tag fick jag igång han mer men sen tröttnade han. han är ju inte precis världens bästa häst att hoppa med heller, iaf inte om det är låga hinder för då går han typ rakt igen dom, smidig häst !
sen red jag, josse och sofie ut. vi red ner till stranden och badade jätte länge med hästarna. jag hade dessy, och hon som typ är livrädd för vatten, oden också som julia hade. så jag och julia tog av oss strumporna och skorna, och sen vek vi upp byxorna och gick i med dom först. sen tyckte dom det var as kul ! vi galopperade på stranden också, myyyyss.
sen var jag och julia i stallet helt själva i två timmar, och det var lite läskigt faktiskt. det typ spökar där, och man känner sig sjukt iaktagen. hästarna var jätte stressade, och skottkärran välte en gång helt plötsligt. och sen hörde vi steg från sadelkammaren och vinden..
sen skulle vi gå till hästarna i skolbacken, och bredvid hagen där är det en liten stuga typ, som igen bor i. och både jag och julia såg seriöst att det stog en tant i fönstret och stirrade på oss...vi fick typ panik och sprang in igen. usch, inte kul..
hinner kanske inte blogga nått imorgon, ska till arbrå efter skolan och jag vet inte om jag kommer hem i mellan, men annars hörs vi på tisdag, kraaaam.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Läskigt:S

2011-05-23 @ 16:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0